Plan Inovativ de Integrare / Onboarding Angajati

Vi s-a intamplat sa angajati o persoana pe care ati considerat-o perfecta pentru rol, si totusi ati fost dezamagiti in primele 3 luni?

Ati auzit de ”botezul” noului sportiv venit in prima zi de cantonament? Dar de proverbul ”Sa incepi cu dreptul”?

Multe companii/ firme isi limiteaza activitatea de integrare a noilor angajati, la semnarea documentelor necesare dosarului de personal. Insa tot mai multe companii si-au dat seama cat de mult conteaza implementarea unui program de Onboarding, realizand ca exista o legatura intre impactul primelor zile de munca, satisfactia la locul de munca si fidelizarea angajatului.

In timp ce unele start-upuri depun eforturi vizibile vizand procesul de integrare al noilor angajati, multi nu stiu cum sa-si dezvolte sau sa-si adapteze propria procedura interna de adoptare a unui nou coleg.

Nu mai amana si prioritizeaza crearea unei Plan de Integrare a noilor angajati, pornind de la cultura organizationala actuala a firmei. Poti obtine nu doar o cultura mai coeziva, dar angajatul va fi mult mai pregatit pentru a prelua noul sau rol.

Hai cu laptop-ul si vom invata impreuna cum sa concepem si sa derulam un plan inovativ de onboarding. Adu cu tine orice materiale doresti despre firma in care lucrezi, daca crezi ca iti pot folosi ca si surse de inspiratie.

Cand? 24 iunie, Sambata 10.00-18.00
Cost: 42 euro (drinks and lunch included)
Vei pleca de la noi cunoscand deja pasii esentiali pe care trebuie sa ii demarezi (ca si HR, manager sau persoana implicata), pasi corelati cu stilul de invatare, comunicare si performanta asteptata.

 Plan personalizat de Integrare atat companiei, dar si noului angajat.

 Setarea obiectivelor pentru primele 30, 60, 90 zile

 Chestionare ajutatoare de feedback

Mentorul tau va fi Teodora Martiniuc – Licentiata in Psihologie, specializata profesional pe HR, a experimentat diverse organizatii profesionale, atat in tara, cat si in strainatate: de la agenție de recrutare, la dezvoltare produse, IT si distributie energie, activand in multinationale, dar si intrun start-up autohton.

Cu certitudine, o buna integrare a noilor angajati le poate accesa potentialul, chiar daca nu prezice succesul in totalitate.

Acest proces trebuie privit ca o investitie intr-o relatie de parteneriat de lunga durata si care va avea rezultatele dorite doar daca ambele parti fac eforturi in acest sens. Pentru procesul de onboarding trebuie definiti niste pasi esentiali, care sa aiba in vedere aspecte de invatare, comunicare si performanta.

Te poti inregistra aici!