Tur InnoWork Miercuri 20 iulie

Iată că am izbândit!

Spațiul de lucru colaborativ este menit să fie o soluție la problema de izolare la locul de muncă cu care se confruntă un număr tot mai mare de antreprenori, muncitori independenți, liber profesioniști, și angajați care lucrează de la distanță.

InnoWork va avea pentru început o capacitate de 36 de locuri, urmând să-l extindem din 2017 la peste 60 de locuri. Acum avem disponibile

  • 6 birouri fixe – 3 deja rezervate 🙂
  • 8 birouri flexibile – capacitate de 30 locuri, 10 deja rezervate 🙂

Te invităm să vezi cu ochii tăi prima variantă InnoWork, Miercuri 20 iulie, de la ora 18.00 pe str. Gh. Doja nr. 37, etaj 1 (firma Novosys afișată la intrare). Vino să ne cunoști și să iei parte la un tur organizat. Avem 26 de locuri disponibile. Rezervă un loc, prin completarea formularului de mai jos. Înscrie-te aici http://goo.gl/forms/nCSrDo9B0wjfCaIn

Mulțumim. Te așteptăm cu drag!

Monica

InnoWork Team

Acest lucru nu ar fi fost posibil fără minunații parteneri: Multinvest, Mobila Dalin, Netsoft, Imprezzio Global, Zooku, Contazen, Contabilitate Mures, ISDCBestJobs, Lateral, Reeaproclick  și inițiatorii proiectului.

În cazul în care nu poți ajunge Miercuri sau nu ai mai prins loc liber, contactează-ne pe email la monica@innowork.eu și ne vedem la un tur privat.