Multe maini
fac munca usoara

Ecosistemele sunt viitorul!

Comunitatile colaborative sunt vase de creativitate ce genereaza un nivel de sinergie care rezulta din proximitatea si colaborarea dintre oameni open-minded. Noi relatii se dezvolta. Ideile sunt contestate. Problemele sunt rezolvate. In ciuda faptului ca lucreaza in domenii similare, oamenii nu sunt competitivi. Toata lumea isi gaseste propria nisa si de multe ori incurajanduse invatarea si colaborarea intre individ cu individ.

Accentul pe comunitate, creativitate si inovare este un motivator intrinsec ce ofera afacerilor o latura mai umana si semnificativa. Cum tot mai multe persoane devin liber profesionisti, mediul de afaceri va continua sa se descentralizeze si sa se democratizeze.

Suntem incantati sa fim parte a miscarii globale de hub-uri / comunitati. Nu reinventam roata – am analizat ce s-a facut pana acum, ce a funcitonat, ce nu a functionat si ne conectam cu persoane din multiple orase din Romania, dar nu numai. Invatam direct din experientele oamenilor prin povesti si cuvinte de intelepciune. Asteptam cu nerabdare sa colaboram cu persoane si organizatii din orasele invecinate, care sunt, de asemenea, interesate in amenajarea unor comunitati.

Viziunea de ansamblu…

Lupta pentru a rezolva problemele locale si globale de multe ori par ca marile corporatii si guverne impotriva activistilor, artistilor, muncitorilor si cetatenilor obisnuiti. Dar ce se intampla atunci cand aceste entitati se alatura in mod constient sa imparta resursele pentru a crea o schimbare sociala?

Se intamplă mai mult decat ai crede – intr-un fenomen in crestere cunoscut sub numele de laboratoare de inovare. Si InnoWork ofera o imagine redusa a acestui peisaj nou si evolutiv, in care partile interesate aparent disparate se aliniaza ca si comunitati deschise spre invatare, care colaboreaza pentru o schimbare pozitiva.

Laboratoarele de inovare fac ceea ce ne asteptam ca laboratoarele sa faca – inventeaza si experimenteaza. Dar testele lor sunt provocari din lumea reala. Si in timp ce exploreaza noi conexiuni, idei noi, initiative noi, acestea generează adesea noi perspective si solutii promitatoare.

Aboneaza-te la newsletter

Filozofia noastra…

Credem ca atunci cand oamenii sunt intr-un mediu propice care sa permita o productivitate individuala, o colaborare de grup eficienta, prototipuri rapide, mari (neasteptate) lucruri se pot intampla. Atunci cand aceste activitati sunt inradacinate in valoare impartasita / comunca si comunitate, impactul pozitiv asupra indivizilor, familiilor, comunitatilor si regiunilor se pot inalta punct de vedere economic si social.

Presupunerea noastra este ca prin cresterea calitatii si profunzimii relatiilor dintre membrii comunitatii, si imbunatatirea competentelor acestora, sprijinim crearea unei comunitati robuste si rezistente, o economie prospera, creativa si inovatoare.

Pur si simplu prin reunirea oamenilor intr-un loc care creeaza coerenta / consistenta, creativitatea se suprapune, obiectivele individuale si de grup prospera si rezista.

Valorile noastre

Miscarea de Coworking a definit valorile de baza pentru comunitati, pe care le sustinem si le promovam aici. Aceste valori sunt: Colaborare, Deschidere, Accesibilitate, Durabilitate.

Sa formezi o echipa este doar inceputul, sa ramai impreuna este progresul

Totul a inceput acum in 2013 ani cand alaturi de cea mai buna prietena, Adela Grama, si un grup minunat de voluntari, am fondat Startup Weekend Mures. De atunci, am continuat sa contribuim la cresterea comunitatii antreprenoriale din Targu Mures. Acum, este timpul ca pasiunea noastra, concretizata printr-un sir de initiative, sa evolueze. Lucrand intr-un spatiu comun, oamenii ca tine, ca noi, pot colabora pentru a aduce in continuare vitalitate zonei.

Hai alaturi de noi sa crestem impreuna!

Presupunerea noastra este ca prin cresterea calitatii si profunzimii relatiilor dintre membrii comunitatii, si imbunatatirea competentelor acestora, sprijinim crearea unei comunitati robuste si rezistente, o economie prospera, creativa si inovatoare.

Antreprenor? Acceseaza o comunitate globala de specialisti, antreprenori si experti.

Freelencer? Acceseaza un network social, invata noi lucruri sau impartasesti din experienta ta.

Suporter? Implica-te si contribuie la dezvoltarea comunitatii.

Te asteptam pe grupul nostru de pe Facebook.