Wrap-up Etichal IP camera hacking and protecting Csaba Peter

Joi, 28 iulie, l-am avut invitat la Innowork pe Csaba Peter de la Yahoo! care ne-a vorbit pe înţelesul tuturor despre cum se poate hack-ui un echipament de genul camerelor care transmit feed-ul video prin IP. Problema accesări neautorizate a unui echipament de genul celui menţionat mai sus implică multe dezbateri pe teme etice, dar Csaba ne-a demonstrat live, în scopuri științifice şi educaţionale mecanismul logic prin care o asemenea acţiune e posibilă.

Mai ales dacă ne gândim din punctul de vedere al utilizatorilor de camere de supraveghere IP şi adăugând şi dorinţa de a află cum funcţionează echipamentele care necapturează multe momente din viaţă, prezentarea lui Csaba a fost foarte interesantă!

Sala a fost plină, aşa , dacă n-ai mai prins loc l-am rugat pe Csaba ne lase înregistrăm, vezi mai jos cum se hack-uieşte o camera IP, dar nu încerca asta în alte scopuri decât cele educative şi științifice ;)

Vizionare educativă 🙂

 

Dacă te-am făcut curios, nu rata workshop-ul următor: înscrie-te la newsletter aici și urmărește calendarul evenimentelor noastre. Pregătim bunătățuri în perioada următorare. Te așteptăm în gaşca noastră de oameni dornici de a învăța și de împărtăși din know how 😉