Deschidem ușile InnoWork –  primul coworking space din Târgu Mureș!

Asociația InnoDrive lansează InnoWork, un spațiu de coworking pentru antreprenori, consultanți și freelanceri, în care atmosfera primitoare și comunitatea creată ajută la generarea de idei inovatoare, la dezvoltarea unui networking solid și al unui business de succes.

Coworking-ul este un trend care este în creștere atât la nivel mondial, cât și în România. „Scopul InnoWork este de a oferi pe lângă un ambient plăcut și creativ, construirea unui mediu propice pentru sinergii și parteneriate între membrii care își desfășoară activitatea în InnoWork. Acest lucru și vom realiza cu ajutorul unor Community managers, care vor fi focusați pe a cunoaște businessul membrilor și pe a face legăturile între cei care ar putea dezvolta un parteneriat.” Monica Cacina, Co-Fondator și Project Manager InnoWork

Pentru mai multe detalii și înscrieri accesați pagina InnoWork/Signup sau
monica@innowork.eu

Punem la dispoziție ceai, cafea, cereale și lăptic pentru micul dejun, servicii de printare, precum și numeroase evenimente educaționale și de networking.

Abonamente Coworking

  • Pachetul Neighbour (Vecin 🙂 )  include acces la spațiu nelimitat, în intervalul de funcționare, consultanță din partea expertilor hub-ului, acces timp de 8 ore pe lună la sala de conferințe.
  • Pachetul Explorer – include acces la spațiu 80 ore / lună, în intervalul de funcționare, acces timp de 4 ore pe lună la sala de conferințe.
  • Pachetul Nomad – include acces la spațiu 30 ore / lună, în intervalul de funcționare, acces timp de 2 ore pe lună la sala de conferințe.

Programul de funcționare este de la ora 8.00 pana la ora 20.00.

Acest lucru nu ar fi fost posibil fără minunații parteneri: Multinvest, Mobila Dalin, Netsoft, Imprezzio Global, Zooku, Contazen, Contabilitate Mures, ISDCBestJobs, Lateral, Reeaproclick și inițiatorii proiectului.

InnoWork oferă membrilor, pe lângă un spațiu de lucru flexibil la un cost redus, interacțiunea cu alte persoane cu aceleași interese, chiar dacă nu fac parte dintr-o mare corporație. Coworking-ul se referă la utilizarea în comun a spațiului de către mai mulți antreprenori, care determina un stil de muncă bazat pe împărțirea spațiului de birou si implicit si la o mai buna comunicare intre profesioniști independenți/fondatorii startup-urilor membre, care, de obicei, nu sunt angajații aceleiași companii.

  1. Costuri fixe mai mici
  2. Climat favorabil pentru muncă know-how sharing, cel mai favorabil climat pentru inovare si creativitate)
  3. Socializare și networking

Echipa din spatele InnoWork, realizează o promovare metodică și profesională a activităților și oportunităților de crestere a unei afaceri chiar din Targu Mures, în vederea unei dezvoltări durabile orasului nostru si implicit a zonei centrale. Prin prisma acestor deziderate, manifestăm permanent deschidere și preocupare continuă pentru promovarea imaginii startup-urilor din cadrul spațiului, contribuind astfel la promovarea mediului de afaceri mureșean. Am plănuit sa asigurăm o comunitate de business solidă la care vor avea acces cat mai multe companii si oamenii care împărteșesc interesul pentru investiții, antreprenoriat, business și inovație.